Gratis prijsofferte
Websites

Websites

Ontwerp en ontwikkeling van trendy websites met een sterke motor. Zelf te beheren dankzij een gebruiksvriendelijk systeem.

Website op maat vanuit Brugge

Jouw website op maat gemaakt

Wij maken jouw bedrijfswebsite volledig op maat

Bij Creative Crowd ben je zeker van een uniek ontwerp. We gebruiken geen aangekochte templates, maar ontwerpen en ontwikkelen je website volledig op maat, op basis van wat jij nodig hebt. Zo werken we volledig volgens jouw behoeften. We stemmen af en optimaliseren waar nodig.

Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem

Wil je wijzigingen aanbrengen aan de inhoud van je website? Makkelijk! Dankzij het gebruiksvriendelijk CMS-systeem (Content Management System), doe je dat in een handomdraai. Je hebt er geen technische kennis voor nodig. In het CMS-systeem wordt de techniek en het ontwerp losgekoppeld van de inhoud. Zo kun je op elk moment de inhoud van je website op een veilige manier actualiseren.

Ook voor startende bedrijven

Als starter denk je misschien niet meteen aan een uitgebreide website. Dat is logisch. Toch is het belangrijk om online aanwezig te zijn. Al is het maar met jouw gegevens, activiteiten en enkele foto’s die jouw business illustreren. Een mini-website van één of twee pagina’s. Hiermee kan je op korte termijn al aan de slag, zonder dat je met je budget in de knoei raakt. En later kun je altijd verder uitbreiden.

Ook een bedrijfswebsite laten maken regio Brugge?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn, hoe we te werk gaan en wat een website op maat mag kosten?

Geef ons een belletje, mails ons, of bezoek ons.
We geven je graag vrijblijvend info.

Gratis prijsofferte