Dovy Keukens

Website met afsprakenplanner gekoppeld aan de agenda van de verkopers.

websiteapi koppelingwebshopbackoffice koppeling
Dovy Keukens

Features

Afspraakmodule

Deze module werd ontworpen om het maken van afspraken voor leads te stroomlijnen en het voor zowel klanten als verkopers gemakkelijker te maken om online afspraken in te plannen.

Het aantal leads werd hiermee aanzienlijk verhoogd!

De afsprakenmodule heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee klanten kunnen bladeren door de beschikbare afspraaktijden en de datum en tijd kunnen selecteren die hen het beste uitkomt. Zodra een tijdstip is geselecteerd, kan de klant zijn contactgegevens invoeren en met een paar klikken de afspraak afronden.

Afspraakmodule Dovy Keukens

Voordelen

Voor Dovy biedt de afspraakmodule een reeks voordelen. Het biedt een gecentraliseerd, real-time overzicht van alle afspraken, waardoor de planning gemakkelijk kan worden beheerd en conflicten kunnen worden vermeden. De module kan ook worden geïntegreerd met andere tools, zoals herinneringen via e-mail, om het aantal no-shows te verminderen.

Positieve feedback

Over het algemeen heeft de afsprakenmodule positieve feedback ontvangen van zowel klanten als verkopers van Dovy. Het gebruiksgemak, de aanpasbare functies en de integratie met andere tools maken het een waardevolle aanwinst voor elk webproject dat het maken van afspraken wil vereenvoudigen.

Pagebuilder voor landingspagina's

Zelf landingspagina's opmaken kan eenvoudig door het gebruik van voorgedefinieerde contentblokken. Deze kunnen in een willekeurige volgorde gebruikt worden zodat je het doel van je campagne kan optimaliseren.

Wagtail

Let's have a chat!

We zijn razend benieuwd om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact opnemen