Offerte website

Op zoek naar een partner om je website op maat te laten maken?
We geven je graag vrijblijvend advies.

Weet je perfect wat je wil? We ontwikkelden een calculator waarmee je zelf je offerte kan samenstellen aan de hand van enkele simpele vragen. Scroll maar even verder!

Stel zelf je offerte samen

Na het invullen van onderstaande vragen krijg je onmiddellijk je persoonlijke offerte te zien.
Dit neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag.

Tijdelijke promo: Ontvang 20% korting op de offerte als je binnen 10 dagen beslist.

* De offerte is 1 maand geldig. Bij de offerte gaan we uit van een website met 3 verschillende paginatypes, en met een onbeperkt aantal pagina's.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Step 1 of 6
-
Realisaties

Waarom je website laten maken bij Creative Crowd?

Onze expertise ligt in het bouwen van digitale platforms die perfect aansluiten bij de behoeften van de gebruiker. We zorgen bovendien voor een naadloze gebruikerservaring en zorgen dat de gewenste resultaten bereikt worden.

We beschikken over de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, testing en gebruikersonderzoek om websites en webapps te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en toegankelijk zijn voor elke doelgroep.

Maatwerk

De websites die we ontwikkelen zijn op maat gemaakt. Zowel het ontwerp als de code gebeurt volledig inhouse, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Zoekmachine vriendelijk

Dankzij de zeer snelle laattijden, technische know-how en gebruiksvriendelijke ontwerpen (UI) krijg je de perfecte basis om hoog te scoren in zoekmachines.

Snelle opvolging

We laten je niet in de steek na het afronden van het project. Vragen of opmerkingen worden snel aangepakt.

quote

Creative Crowd heeft de volledige rebranding van mijn kinepraktijk uitgevoerd. Ze hebben me geholpen met een naam bedenken, logo maken, website maken, foto's nemen, raamsticker en stempel ontwerpen. Ook de website (zichtbaarheid) wordt verder opgevolgd! Heel tevreden van deze manier van aanpak.

Hoppet
Hoppet - Peter Neyrinck

Technologische pareltjes

Wij zorgen ervoor dat je website voorzien is van de betere technologie, waardoor we topprestaties kunnen garanderen.

Voor de techneuten, we bouwen onze websites met onderstaande technologie.

Web applicaties gemaakt met wagtailWeb applicaties gemaakt met reactWeb applicaties gemaakt met nextjsWeb applicaties gemaakt met graphqlWebshops gemaakt met oscar

Let's have a chat!

We zijn razend benieuwd om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact opnemen