Grafische bureau

Af en toe nood aan grafische ondersteuning? Als grafisch bureau zijn we gespecialiseerd in het creëren van visuele inhoud voor verschillende media, waaronder print, digitaal en sociale media. Indien je reeds een huisstijl hebt zorgen we dat je merkidentiteit bewaard blijft. Consistency is key!

Het is belangrijk dat je branding eerst goed zit, dit vormt de basis van al jouw communicatie. Heb je nog geen uitgebreide branding, maar toch nood aan bv. drukwerk? Geen nood, ook als je nog geen logo of branding hebt kunnen we een aanzet geven.

We bieden grafische ondersteuning voor onder andere:

  • social media
  • online media
  • drukwerk
  • visuals
  • ...

Of wil je een website laten maken die er visueel aantrekkelijk uit ziet en leads opbrengt? Ook hiervoor kan je bij ons aankloppen.

latenite
Hoppet visitekaartjes drukwerk
Elio Pavone
Rebody en Remind drukwerk

Hoe we te werk gaan als grafisch bureau

We luisteren naar je behoeftes en maken op basis hiervan een voorstel uit. Er zijn drie mogelijkheden:

Maandelijkse formule

Dit kan een maandelijkse formule zijn, waar we een forfaitprijs berekenen voor het gewenst aantal uren per dag, week of maand. Het aantal uren per maand wordt zo goed mogelijk opgevolgd.

Via offerte

Voor eenmalige (grotere) grafische opdrachten verkiezen we om via een offerte te werken. Zo kom je als klant ook niet voor verrassingen te staan.

In regie / per uur

Losse kleinere opdrachten kan ook. Dan rekenen we per gewerkt uur aan een tarief van 65 euro excl. btw per uur.

Gratis voorstel voor grafische ondersteuning

Wil je dat al je communicatie er professioneel uitziet? Wij staan voor je klaar als grafisch bureau en werken graag een voorstel uit dat volledig aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Contacteer ons