Website laten maken

Ben je op zoek naar een partner om je website te laten maken? Wij zorgen voor een website die visueel aanspreekt, gebruiksvriendelijk is en leads opbrengt.

Een website die leads opbrengt

Dankzij onze technology stack (React, NextJS, Python, Django), goeie usability, mooie interfaces en zoekmachine optimalisaties halen we top pagespeed scores waardoor je een perfecte basis hebt om goed te scoren in Google en dus leads binnenhaalt.

Wil jij ook meer online leads halen met je website op maat? We ontvangen je graag bij ons in Brugge, of spreken digitaal of ter plaatse af.

Hoeveel kost een website?

Om de kostprijs te bepalen in functie van wat je nodig hebt, luisteren we graag eens naar je behoeftes. Bel ons of maak een afspraak om een vrijblijvende offerte op te maken.

Afspraak maken

Waar we sterk in zijn:

Schaalbaar

Alle websites die we ontwikkelen zijn toekomstgericht en gemakkelijk uitbreidbaar.

We groeien mee

Klein starten? Dan kunnen we stapsgewijs meegroeien met je bedrijf.

Support

We laten je niet in de steek na het afronden van het project. Vragen of opmerkingen worden aangepakt.

We maakten o.a. deze websites

Een website op maat laten maken die leads opbrengt!

Ok, je bent overtuigd dat je een nieuwe website nodig hebt. Wat nu? Wie is de beste partner voor mij?

Je hebt misschien al geïnformeerd bij verschillende webbouwers. Maar hoe vergelijk je deze prijsoffertes nu met elkaar en wat kost een website op maat?

Een website laten maken, wat zijn de opties?

Vergelijk geen appels met peren.

Een website laten maken op maat is een (slimme) investering. Daarom is prijs vragen bij verschillende bureaus niet abnormaal.
Je hebt verschillende offertes voor je liggen, hoe ga je deze nu met elkaar vergelijken? Vergelijk geen appels met peren. Probeer hetzelfde te vragen bij ieder bedrijf.

De technology stack is van uiterst belang bij het vergelijken

Zo kan het zijn dat iemand een Wordpress-website voorstelt op basis van een aangekochte template. Een nadeel van aangekochte themes is dat uitbreidingen moeilijk zijn, snel duur worden omdat er onnodig tijd wordt gestopt in het herbouwen of debuggen van 3rd-party plugins. Ook na updates weet je niet zeker of je website gaat breken of niet.

Code in eigen handen

Aangezien wij de code volledig in eigen handen hebben, zijn we niet afhankelijk van andermans code (3rd party) en kunnen we alles probleemloos uitbreiden en updaten.

Wagtail CMS

Wagtail is een opensource CMS. Dit wil zeggen dat developers van over de hele wereld constant verbeteringen brengen aan Wagtail. Zo blijf je steeds up-to-date.

Als ik mijn website door jullie laat maken en later beslis ik om over te stappen naar een andere partner. Kan dat?

Ja. Iemand met kennis van Django kan hier perfect aan werken. Moet je op zoek gaan naar een andere partner voor om het even welke reden? Dan kan de website volledig overgedragen worden naar iemand met dezelfde developer stack, zijnde React, NextJS, Django, Python.

Schaalbare en toekomstgerichte ontwikkeling op maat

Wij maken steeds alles op maat zodat we kwaliteit kunnen garanderen en toekomstgericht kunnen werken. We hebben onze code volledig in de hand waardoor uitbreidingen gemakkelijk en kostenefficiënt kunnen uitgevoerd worden.

Toch nog aan het twijfelen of je wel een nieuwe website nodig hebt? Lees waarom het misschien tijd is voor een nieuwe bedrijfswebsite.

David Dejaeghere en Gregory Colaianni

Bezoek ons in hartje Brugge!

Meer tips bij het vergelijken

Deze vragen kan je in het achterhoofd houden als je naar een webbouwer stapt:

  • Is het een website op maat of een kant-en-klare Wordpress-template?
  • Welke technologie wordt gebruikt?
  • Is de website schaalbaar / gemakkelijk uitbreidbaar?
  • Is de website zelf gemakkelijk aan te passen?
  • Is de website mobielvriendelijk (als het antwoord hierop nee is, loop dan vriendelijk weg)
  • ...

Een mooi (custom) design dat technisch in orde is en leads opbrengt. Dit is wat je van een CreativeCrowd-website mag verwachten.

Wat is mogelijk en wat kost een website op maat? We bespreken samen graag alle details.

Gratis offerte voor je website op maat

Benieuwd wat een website op maat kost? Maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak