Website ontwerp en ontwikkeling op maat

Een sterke online aanwezigheid is essentieel om potentiële klanten te bereiken die niet via andere kanalen te vinden zijn. Een op maat gemaakte, professionele website met geavanceerde technologieën achter de schermen kan hierbij helpen. Dit zal potentiële klanten overtuigen om een offerte aan te vragen of een aankoop te doen.

Verhoogd bereik

Met een website kan je verder gaan dan alleen je lokale doelgroep. Je bereik zal aanzienlijk vergroten. Je wordt plotseling toegankelijk voor heel Vlaanderen, België of zelfs de rest van de wereld, afhankelijk van wat jouw doelen zijn. Dit vergroot je kansen op het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van je naamsbekendheid, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Dovy Keukens

Als deel van je marketing

Naast het vergroten van je bereik kan een website ook waardevolle gegevens verzamelen over je klanten, zoals hun interesses, voorkeuren en gedrag. Deze informatie kan worden gebruikt om je marketinginspanningen te verbeteren en je producten en diensten beter af te stemmen op de behoeften van de klant.

Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met de privacy van de klant en te voldoen aan de GDPR-wetgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan deze wetgeving en dat alle gegevens op een veilige en verantwoorde manier worden verzameld en beheerd.

Gerelateerde diensten

Zoekmachine optimalisatie

Advertisement

Koppeling met bedrijfssoftware

Gratis offerte voor je website op maat

Benieuwd wat een website op maat kost? Maak een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Realisaties